maandag 27 september 2010

kleine hondjes worden groot ............










Afgelopen week keken wij eens even de foto's terug die we de afgelopen 8 maanden van Neeltje hebben gemaakt.Ik zou zeggen:zoek de verschillen !Inderdaad;kinderen worden snel groot (en wij daarmee oud) maar onze labradoodle kan er ook wat van !


Qua gedrag is Neeltje net zo wisselvallig als het Hollandse weer.Je kan er niet echt op vertrouwen.


Maar ze blijft in alles reuze enthousiast! vooral het nieuw geleerde spelletje: "get it" is populair. Ze pakt op wat wij haar aanwijzen of geven en ze brengt het naar de door ons genoemde persoon van het gezin.Omdat ze onderweg nog wel eens even wil kijken of het aangebodende geschikt is voor consumptie krijgt ze dus alleen maar "dummies". Lege wc-rolletjes;enveloppen e.d verplaatst ze maar wat graag naar een ander persoon.Dat levert nl. altijd een eetbare beloning op. Als ze vindt dat het wel weer eens tijd is voor wat lekkers komt ze gewoon uit zichzelf iets brengen.Dat is dan wel vaak iets wat wij wat minder waarderen:rolletje plakband (wat nog zo lekker plakt daarna) stokken uit de tuin of desnoods de hockeystick van Maarten.(ach de deurposten moeten we toch nog verven).
Dus ergens zit er wel een hulphond in maar een verlengde leertijd,zoals wij dat in het onderwijs kennen,zo misschien geen kwaad kunnen!?
De eerste foto van dit stukje laat namelijk zien dat de titel van de vorige blog nog steeds van toepassing is.............................

Geen opmerkingen:

Een reactie posten