vrijdag 2 april 2010

Aan het werk !
















Vorige week vrijdag is Neeltje een middagje mee geweest met Paul naar zijn werk.Het viel niet mee om wederhelft van een werknemer langs alle beveiligingsmensen te komen. Neeltje had geduld;haar werd niet om legitimatie gevraagd. Eenmaal binnen liep Neel er rond met een snuit van: "ik kom hier dagelijks". En zolang mensen maar niet het woord tot haar richten gaat het prima. Maar zo gauw Neeltje denkt ( en dat is héééél gauw) dat er tegen haar gesproken wordt dan moet ze reageren. Dan kwispelt niet haar staart maar het totale lijf. En dat lijf is al behoorlijk groot aan het worden !!
Neeltje heeft dus een goed visitekaartje van zichzelf afgegeven in de Tweede Kamer en ze denkt er over zich verkiesbaar te stellen voor een zetel in de plenaire zaal;want die stoelen moeten lekker liggen ! Ze mocht het van de baas helaas niet uitproberen !
Naast het serieuze werk is er soms ook tijd voor ontspanning. Op naar de kinderboerderij ! Daar mochten de lammetjes in de wei en Neeltje had er heel wat voor over gehad om ook aan die kant van het hek te mogen staan. Ze stond de schapen gewoon uit te dagen ! Die zijn echter totaal niet onder de indruk van Neeltje kijken haar(met recht) zeer schaapachtig aan!
Na alle indrukken die Neeltje buiten op doet en na alle inspanningen die het kost om je buiten te gedragen komt thuis de ontlading............30 rondjes op topsnelheid door de tuin rennen en dan kom je na die 30 rondjes "ineens" je lievelingsspeeltje tegen.......een oude stoffer. Daar zal ze dan wel symbolisch schoon schip mee maken ?

1 opmerking:

  1. Weer een erg leuk verhaal over Neeltje: ze komt echt overal!
    We hoorden van Nadal, broer van Neeltje, ook zo'n verhaal over zichzelf even reageren nadat ie op straat is geweest: mama Maddy kan zo ook een heel parcours door de tuin afleggen. Erg leuk om te zien. Ik weet niet of jullie de site van Neeltjes andere zusje Noralie kennen:
    www.hulphondpupnoralie.blogspot.com. Staan erg mooie foto's op. groetjes Ilse Loos

    BeantwoordenVerwijderen