woensdag 10 november 2010

"ADSL" in het kwadraat (met een knipoog!)




Vreemde titel misschien? Voor hen die de shows van Tineke Schouten kennen waarschijnlijk niet;voor hen die ze niet kennen : ADSL staat volgens haar voor: Alle Dagen Super Lastig. Wij maken daar kwadraat van door er Alle Dagen Super Lief aan toe te voegen.En dan slaat het natuurlijk op de hond! In de optiek van bovengenoemde cabaretier heeft Neel ook ADHD=Alle Dagen Harde Drollen. Maar dat terzijde.

Neel moest vandaag voor de herkansing van de zgn. "9 maanden toets". We moesten om 8.30 uur in Herpen zijn dus dat was zeer vroeg de deur uit. Neel is om 5.45uur ADSL(ief).Ze is zo blij dat we beneden komen en nog veel blijer dat haar mand in de auto gaat en uitzinnig van vreugde dat ze ook nog mee mag in de auto. Volgens mij zit ze de eerste 50 kilometer met een big smile naar buiten te kijken! Kan het helaas zelf nooit zien.

In Herpen kon Neeltje weer even ADSL(astig) laten zien.Nu is ze voornamelijk lastig voor zich zelf. Ze kan namelijk erg veel maar dat lastige;enthousiaste kan ze maar niet op tijd bedwingen.Maar ze gaat nog een poging wagen met ons om van de L een leerbaar te maken ! Ze gaat dus naar de hondenschool..............


Wordt dus vervolgd.


Anneloes denkt heel optimistisch over Neeltje en heeft een prachtig carriƫre voor haar in petto. Op een kladje tekende zij : Super Neel !

De andere foto is niet het toonbeeld van een slimme hond. Ooit kon ze door dit luikje;ooit,toen ze ook al ADSL in het kwadraat was ;)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten