maandag 22 november 2010

Sinterklaas;wie kent hem niet !?










Antwoord : Neeltje !! Daar moesten we dus verandering in aan brengen. Afgelopen zaterdag kwam Sint met zijn Pieten en met een reclame-optocht naar het winkelcentrum (beetje groot woord voor 5 winkels) om de hoek.

In het kader van de socialisering en het kennismaken met alles gingen we daar met Neeltje naar toe. Om de wachtende menigte te vermaken was er alvast een Pietendrumband met veel lawaai K3 (?) liedjes aan het spelen. Het kon Neeltje in geen enkel opzicht boeien. Zij verstaat onder kennismaken met alles,letterlijk "alles en iedereen". Ze zoekt dus echt naar mensen die naar haar willen kijken of liever nog:naar haar toe willen komen en haar aanhalen.Helaas voor Neeltje bestond de menigte voornamelijk uit ouders die hun handen vol hadden aan hun eigen kroost.Valt ook niet mee als je met je kind voor sinterklaas denkt te komen en er klinkt muziek die heel andere bezoekers lijkt aan te kondigen.(voor veel vaders overigens vast geen straf!)

Toen dan toch de echte optocht met de Sint kwam ging Neeltje er demonstratief met haar rug naar toe zitten.
Gelukkig voor Neeltje kreeg ze in een onbewaakt ogenblik toch de aandacht van een echte Piet.
Hoofdstuk kennismaken met Zwarte Piet is dus gelukt;de Sint kwam niet tussen de kindermenigte uit dus dat hebben we maar zo gelaten.
Omdat Neeltje niet kan schrijven hebben we maar een foto gemaakt voor de sint van datgene wat Neeltje erg graag wil hebben..............






Geen opmerkingen:

Een reactie posten