maandag 7 maart 2011

Friesland en Den Haag


























In tegenstelling tot wat in de vorige blog is geschreven : Neeltje is nog bij ons in Den Haag. Er heerst een virus in de kennel dus haar verhuizing is tot nader order uitgesteld.



Afgelopen week mocht Neeltje (weer) mee op vakantie. "Normaal" gaan wij graag een weekje weg in de meivakantie maar Paul mag dit jaar geen vrij in die week;dus zijn we uitgeweken naar de voorjaarsvakantie. Het reisdoel in mei is vaak Denemarken (lees:Legoland) maar dat is in deze tijd van het jaar gesloten.



Wintersport is niet handig met de hond (en ook niet voor de bankrekening) dus bleven we in eigen land.



We huurden een mooi,ruim en vrijstaand huisje in Ooostmahorn aan het Lauwersmeer. Eindje rijden maar de hond lag prinsheerlijk op de voeten van de kinderen want haar normale plek in de auto was nu even voor de bagage.



Het was een heerlijke week ! Neeltje heeft vele kilometers gemaakt over de dijken;langs het water en over de lege akkers. Weinig mensen en honden dus weinig prikkels voor de hond. Goed voor de rust van baas en hond.



Neeltje is meegeweest naar de zeehondencreche,naar de stad Groningen en mee op de boot naar Ameland. Op het strand van Ameland waren we de enigste en dus hoef ik niet uit te leggen wie daarvan genoten!


De reclamekreet : "lekker weg in eigen land" was voor een ieder zeker van toepassing ! En Neeltje heeft weer laten zien dat ze overal mee naar toe kan !







1 opmerking:

  1. Nog meer genieten!

    Ik hoop dat de hulphondjes snel beter zijn...
    Kennelhoest?

    xxx

    Daphné, Eiko en Valéas

    BeantwoordenVerwijderen