maandag 8 maart 2010

Party dog











Hiep hiep HOERA ! Vandaag werd Maarten 14 jaar ! Omdat een maandag niet de meest geschikte dag is voor feest hebben we het afgelopen zaterdag gevierd. Leuke en gezellige visite gehad. Voor Neeltje was het de vuurdoop wat betreft veel andere mensen in huis. Ze is DOL op mensen en vooral op hen die iets tegen haar zeggen of naar haar kijken (ijdel?) Dus het was wat haar betreft dolle zaterdag. Eigenlijk een soort 3 dwaze dagen (van de Bijenkorf) maar dan in 1 dag! De praktijk is natuurlijk altijd minder leuk,haar enthousiasme was dusdanig dat afzonderen de enige optie was. Ze legde zich daar geduldig bij neer;in afwachting van spoedige vrijlating. Om daarna weer door te gaan waar ze gebleven was. Ach ja...alle begin is moeilijk. En haar explosieve groei helpt haar ook al niet want ineens is de tafel niet meer te hoog en kun je zomaar je neus op een schoteltje met taart leggen.En weet zij dat dat niet mag ??! Gelukkig viel er op de grond ook het nodige te "stofzuigen" dus in die zin was het toch ook feest voor de hond.

Vanavond ging Neeltje even in de tuin hockeyen met Maarten.Eerst deed Neeltje even een goede warming up door -tig rondjes te rennen door de tuin met de bal in haar bek.De kluiten aarde vliegen in het rond ( incl.de eerste krocussen) maar de snelheid en wendbaarheid van de hond is niet bij te houden. Daarna begon de training. Al snel bleek Neeltje vooral geschikt te zijn als ballen"meisje". Zie foto hierboven.

Tot slot staat er nog een foto van Neeltje bij het kattenluikje;toen ze nog niet zo lang bij ons woonde ging ze daar door naar buiten ! Ze woont morgen 8 weken bij ons......hoe zo hard groeien !!!!???
ps. Maarten kreeg van ons een nieuwe mobile telefoon voor zijn verjaardag.Hij heeft daarmee een filmpje gemaakt van de snelheid van eten van een bak brokken door de hond. Tegen de tijd dat we weten hoe we dat kunnen plaatsen komt het op deze site. Niet bang zijn voor lang moeten kijken..het duurt maar 21 seconde!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten