woensdag 24 februari 2010

A ha !











Vandaag waren we prijswinnaars! Het AH-filiaal waar wij boodschappen doen werd na een verbouwing heropend.Drie buurtbewoners mochten gratis winkelen voor het goede doel.D.w.z. je mocht een boodschappenkar zo vol mogelijk laden;met als regel:van elke productgroep 1 artikel. Ik had namens Neeltje het formulier ingevuld. Dat hadden we goed gedaan...onze goede doel:de Stichting Hulphond;was één van de gelukkige !


Gisteravond was ik met Neeltje (weer) naar Malden gereden.Vond Neeltje geen probleem.Eerder die dag was ze mee geweest naar de stad en al die indrukken (en dat waren er nogal wat)moest ze al slapend in de auto verwerken.

Vanmorgen gingen we met Anneloes erbij weer naar huis.Autorijden vindt ze zo slaapverwekkend dat ze dus goed uitgerust was voor haar publieke optreden in de Albert Heijn winkel. Ze gedroeg zich opvallend goed;wees duidelijk aan wat ze uit de schappen wilde hebben en vond de toespraken bij het officiële gedeelte weinig boeiend.Ze had zich er letterlijk bij neer gelegd. Dat al die mensen gingen klappen kon ze niet waarderen.Ze overwoog te gaan blaffen omdat ze nu eenmaal lasig kan klappen;maar slikte het gelukkig toch weer in.
Met dank aan AH voor deze goede actie ! En Stichting hulphond zal vast blij zijn met alle tassen boodschappen en Neeltje heeft weer genoeg "stof" om over na te denken en te verwerken in vele uren dromen!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten