donderdag 18 februari 2010

De aanhouder.........









De afgelopen week nog even genoten van de laatste(?) stuiptrekkingen van de winter.Weer sneeuw ! Neeltje gaat het steeds leuker vinden.Als een soort stofzuiger schuift ze door de sneeuw;neus in de sneeuw en schuiven maar! Als ze het spoor bijster is gaat ze met grote sprongen verder. Het schijnt typisch "poedel" te zijn en dat zit toch in haar genen.Daar zal het vasthoudende en eigenwijze dan ook wel uit voort komen.Op de foto's is Neeltje op zoek naar een balletje dat tussen 2 lage stapels tegels terecht is gekomen.Haar poten zijn te groot om erbij te kunnen dus probeerde ze als een soort blad- cq. stofzuiger het balletje eruit te krijgen.Leuk tijdverdrijf....uiteindelijk hebben wij het balletje maar onder een tegel uitgehaald...binnen 2 minuten lag het er weer.Helaas einde oefening.Nu maar wachten of de baas de tegels gaat leggen;dan komt het balletje ook weer terug.En gelukkig biedt de tuin nog heeeeeel veel meer leuks om je mee te vermaken als pup.
Afgelopen zondag waren we op het strand.Het had de hele zaterdag gesneeuwd en er lag dus sneeuw op het strand.Dat kon Neeltje niet plaatsen...weg zand en stofzuigen met je neus op het strand geeft (ondanks de sneeuw) toch een naar effect.Qua geluid leek ze wel een zeehond en qua uiterlijk meer een kroket !
Maar de pret is er uiteindelijk niet minder om;het blijft een favoriet uitje ! ( ook voor de baasjes trouwens)

Ze groeit snel en leert al net zo snel;veel goeds en helaas ook minder goeds.Maar met veel goede opvoedingsadviezen van Ingrid hopen we een heel eind te komen. De aanhouder wint zeggen ze.Nu nog even uitmaken wie in deze de aanhouder is !
Als laatste redmiddel heeft zij altijd nog haar "ik ben lief en onschuldig" koppie. (zie foto boven) Dan heb je hele stevige schoenen nodig!

























Geen opmerkingen:

Een reactie posten