maandag 8 februari 2010

verre voorvaderen




Afgelopen weekend waren we in de Vogelkelder. Een begrip in Den Haag en omgeving. Voor lezers van daar buiten: Ooit begonnen als verkooppunt van vogeltjes vanuit een kelder en uitgegroeid tot een dierenwinkel met heel veel extra's.Sinds kort zijn ze verhuisd naar een voormalig tuincentrum op 10 minueten lopen van ons huis. Ideaal uitstapje om met de hond te maken.Er zijn veel dieren te zien;van beverrat tot hamsters;vogels;hagedissen en nog veel meer. Daarnaast kun je er ook alles voor je huisdier kopen. Neeltje vindt het een reuze interessante winkel;het ruikt er geweldig,er lopen meer honden rond;er is een heuse hondenbar met grootbeeldtelevisie en voor je het weet sta je oog on oog met je verre voorvader ! Neeltje vond hem zeer interessant;hij rook lekker(?) maar er was geen beweging in te krijgen ! En dat was toch wel jammer !!

Want Neeltje is graag in beweging. Vooral het strand is favoriet;heerlijk rennen door het zand ! Gelukkig is de gemeente Den Haag vlak voor het begin van de vorstperiode een project gestart om veel fietspadden te vernieuwen.In de praktijk betekend dat al weken lang veel opgebroken fietspadden waar ze vanwege de vorst dus niet aan kunnen werken. Waardeloos voor alle fietsers maar voor Neeltje ligt het strand ineens om de hoek ! Overal waar fiestpaden waren ligt nu zand;ze vindt het geweldig !

Komende dagen voorspellen ze sneeuw en daar is ze ook best blij mee ! Getuigen de foto's van de laatste sneeuwval 2 weken geleden!

Morgen woont Neeltje al weer 5 weken bij ons.Ze is in die weken van een puppy een grote pup geworden van 9,4 kilo! Ze leert veel en moet ook nog veel er bij gaan leren.Daar slaat ze dan wat literatuur op na en naast de toneelschool denkt ze ook wel eens aan het circus. De vraag is alleen als acrobaat of clown...?









Geen opmerkingen:

Een reactie posten