maandag 22 februari 2010

het bos in
















Voorjaarsvakantie ! Het weer doet denken aan de herfstvakantie maar dat mocht dit weekend de pret niet drukken. Neeltje ging voor het eerst een weekend mee naar opa en oma in Malden.Autorijden vindt ze geen probleem;lekker bij de kids aan de voeten (en stiekem meeluisteren en kijken naar de dvd van Najib !)
In Malden ging ze eerst maar eens op onderzoek uit. Mooi,groot huis;fijne kleden op de grond,convectorputten zijn lekker warm om op te staan;erg aardige mensen in huis en heel veel lekkere luchtjes !
De kennismaking met het bos was zeer succesvol;alle remmen gingen los en ze wist van genot niet waar ze allemaal heen moest rennen.Na afloop was ze zo moe dat ze niet eens merkte dat Gerben en de kinderen binnen kwamen. En voor hen die Neeltje kennen....dat is heeeeel bijzonder !
De foto's zijn vanwege de snelheid van de hond niet helemaal scherp;maar Neeltje haar herinneringen aan het bos zijn scherp genoeg om veel vaker te willen !
ps. omdat Neeltje de kattenmand echt gaat ontgroeien heeft ze een nieuwe mand gekregen;zie foto boven. De huidige situatie is dat Neeltje klein opgevouwen in de kattenmand ligt en dat Noor en Bram ....... inderdaad!





Geen opmerkingen:

Een reactie posten