donderdag 21 januari 2010

feestje !







Na een druk weekend was het goed uitrusten op maandag. Helaas was dat alleen voor Neeltje van toepassing en een klein beetje voor Paul;die deze week vrij is om voorbereidingen te treffen voor een nieuwe keuken.Hij kreeg daarbij geweldige hulp van Noor,Bram en Neeltje.
Om leidingen te verplaatsen moest er een luik gemaakt worden in de kamer die (ooit) keuken gaat worden.Zo gauw er een gat was in de vloer verdwenen de katten in de kruipruimte. Geweldig speelparadijs! Neeltje zag haar kansen schoon om het gereedschap te verslepen naar haar "rovershol" in de huiskamer. Het komt het werktempo niet echt ten goede maar het plezier van de beesten des te meer.
Woensdag namen we een "klus time out" om de 50-ste verjaardag van Paul te vieren. Helaas voor Neeltje hadden we om diverse redenen besloten het alleen in gezinsverband te vieren. Neeltje is nl. dol op visite;die weten niet zo goed hoe wij met Neeltje omgaan dus dat geeft haar de kans om eindeloos te klieren.Waarschijnlijk wilde ze net als de baas een time out en die krijgt ze dus ook regelmatig als er visite is. Nu begon voor Neeltje de feestdag al op de avond er voor met het ophangen van de slingers en ballonnen. Probeer maar eens een slinger op te hangen zonder dat een deel ervan de grond raakt.En 7 kilo hond die aan/in een stuk slinger hangt werkt niet echt handig. Ook met het uitpakken van de cadeautjes was ze erg behulpzaam en ze ruimt ( lees:eet) ook gelijk het inpakpapier op ! En ballonnen kunnen niet echt tegen puppietandjes dus dat ruimt ook lekker op!
Afgelopen maandag heeft ze kennisgemaakt bij de dierenarts. ik geloof dat ze hem erg aardig vindt;vooral vanwege het feit dat ze er brokjes kreeg! Oké;ze kreeg ook een prik maar daar let je niet op als er een handje brokjes voor je ligt. Nieuwe vriend erbij dus !
En ze maakt graag vrienden in de mensenwereld ! Vorige week moest de auto naar de garage en moesten we er even (lang) wachten.Alle mannen die er achter de balie aan het werk waren kwamen naar Neeltje kijken en één van hen maakte zelfs een foto van Neeltje om thuis te kunnen laten zien. Omdat het wachten wel erg lang ging duren zijn we toch maar even naar huis gegaan.Zo kwamen we langs een nieuwe dierenwinkel waar we even naar binnen gingen.Stoer legergroen speeltouw gekocht en bij de kassa vraagt de juffrouw: "mag de hond een snoepje?" ( zie je,toch echt een kind erbij in ons gezin)
Eenmaal thuis belde Paul om te zeggen dat de garage hem had gebeld ( nooit gunstig;kost de reparatie altijd veel meer;inderdaad dat was ook zo)en het eerste wat ze tegen hem zeiden was "wat een leuke vrouw heeft U";uhm..niet dus......."wat een leuke hond heeft U" !
Neeltje heeft dus een druk en vermoeiend leven bij ons;maar ze rust regelmatig zeer ontspannen uit ! Nu wij nog ! ( mocht het er van komen...er zijn geen foto's van !)
ps. bij de voordeur zit een officieel luik in de vloer met een gaatje in het midden;ZEER interessant volgens Neeltje;zie foto hier boven



Geen opmerkingen:

Een reactie posten