vrijdag 29 januari 2010

zusjesdag




Ruim 3 weken geleden verliet Neeltje haar moeder,3 zusjes en 4 broertjes. Vandaag zag ze haar zusje Nienke terug.In de stromende regen bij de boulevard van Scheveningen.Regen is iets waar ze (op z'n zachts gezegd) een hekel aan heeft maar in de regen je zusje zien en daarmee mogen spelen is geen probleem!
Omdat de baasjes de regen wel erg veel regen vonden gingen we eerst maar even in de surfschool koffie drinken. De hondenjeugd had alleen maar oog voor elkaar en wist niet van ophouden wat betreft stoeien. Af en toe gingen ze even samen op onderzoek uit en kwamen dan al kauwend weer terug.Ik geloof dat ze elkaar wel leuk vonden.Twee zusjes;toch wel erg verschillend qua uiterlijk en ook qua karakter;erg leuk om ze samen te zien en overeenkomsten en verschillen te bekijken.
Toen de regen iets minder hard werd besloten we ze nog even op het strand te laten rennen.Buiten besloten N&N collectief om niet mee te willen lopen.Eenmaal op het strand gingen ze samen op "jacht".Ze bleven gezellig naast en achter elkaar aan rennen en gingen driftig graven naar....?
Moe maar zeer voldaan gingen we daarna in de auto weer naar huis. De baasje hadden erg gezellig kennisgemaakt en ervaringen gehoord en het krijgt wat ons betreft zeker een vervolg.
De zusjes waren zo druk en bewegelijk dat er geen goede foto's van te maken waren.Twee zijn er geschikt voor de rubriek:"wie is wie"?
Op weg naar huis was Neeltje zo moe dat ze niet eens verder moest met de sloopwerkzaamheden aan de doos waarin ze zit als ze mee gaat in de auto en er verder geen andere passagiers mee gaan bij wie ze aan de voeten kan liggen.En aan de voeten van de bestuurder liggen.............lijkt haar een beter idee dan dat het mij lijkt.
Ondanks dat wij thuis verbouwen,zijn we nog niet toe aan hulp van het programma : "Help mijn man is een klusser"
We beginnen binnenkort wel met een nieuwe versie van dat programma :"Help mijn hond is een sloper". Het is nog niet duidelijkof dat kan/gaat samenwerken met eerst genoemd programma.
We houden u op de hoogte ! (als de internetverbinding niet ten prooi valt aan de sloper)




Geen opmerkingen:

Een reactie posten