vrijdag 8 januari 2010

"zingen"




























Vandaag gingen we kennismaken met Oma Teunisse.Die woont iets te ver om te lopen;het was te koud voor de fiets dus gingen we voor het eerst in onze eigen auto.Een maxi cosi voor de hond bestaat niet;los in de auto leek me geen goed idee dus mocht ze in een grote doos op de voorstoel. Goede cd aan en daar gingen we.Neeltje ging gelijk uit volle borst "meezingen". Niet omdat de cd niet goed was maar omdat ze zo niet vervoerd dienden te worden ! Ze zong soms zo hard dat de mensen op straat zeer verbaasd naar de auto keken.
Ik ben erg blij dat we de eerste rit van Herpen naar Den Haag niet samen hebben gemaakt maar rustig mee mochten rijden met het baasje van Nienke !
Bij oma was het leed allang weer vergeten.Neeltje mocht op schoot en oma bod haar gelijk haar uitgespaarde vlees van het middageten aan.Dat feest ging helaas voor beide niet door.
Daarna weer in de auto en voluit zingen.Toch het verkeerde toekomstbeeld voor ogen ? Opgeven voor Idols of Popstars misschien ?
Op weg naar de school van Anneloes. Met toestemming mocht ze daar de laatste 5 minuten van de lesdag even in de klas.Neeltje kreeg de hele klas in aanbidding.Als een echte popster liet ze het over zich heen komen.
Het laatste ritje in de auto was geen probleem;gewoon lekker liggen aan de voeten van Anneloes.Neeltje dacht er niet aan om uit te stappen toen we thuis waren! Ze zoekt dus auto met chauffeur en persoolijk begeleider.
Wat betreft het eten weet ze nu al dat het kastje in de keuken met groente en fruit een goede plek is om wat bijvoeding te halen.Appels zijn favoriet maar een mandarijn of banaan is een goed alternatief.Je voetbalt het stuk fruit door de gang;neemt het totaal onopvallend in je bek en gaat er mee in de mand van Bram liggen.Buit binnen ! Jammer dat dat onopvallend in de praktijk nog niet zo goed lukt.Beetje beter naar de katten kijken neeltje;die doen al dagen hun best zo onopvallend mogelijk te zijn. De verdedigign begint wel scheuren te vertonen.Noor krijgt steeds meer belangstelling voor het feit dat "het beest" erg lekker eten krijgt en Bram dacht vandaag :lekker kleedje heeft die hond;ik rol me op en kijk gewoon niet want het is zo wie zo nu te koud om je ver de kachel te begeven.
Neeltje heeft net nog even de kou weerstaan en speelde in de tuin: wat ruist er door het srtuikgewas ! en kwam met een diepgevroren tennisbal naar binnen ! Wat moet het heerlijk zijn om zo door het leven te mogen springen !











Geen opmerkingen:

Een reactie posten