dinsdag 5 januari 2010

Neeltje !!


















Sinds vanmiddag woont Neeltje bij ons. Samen met een ander baasje uit Den Haag zijn we vanmorgen vroeg naar Herpen gereden.Dat viel niet mee......eerst een uur in de file waardoor we een uur te laat in Herpen waren.



Daar zaten nog 2 hondjes te wachten op hun baasjes uit Den Haag : Neeltje en Nienke.
Na kennismaking met de baasjes van moederhond Maddy kregen we Neeltje en Nienke mee. (inclusief een achterbak van de auto vol met spullen !)
Op weg naar een nieuw thuis.Het voelde bijna als ontvoeren van 2 hele lieve pups.
De pups mochten op schoot mee. Neeltje legde zich er snel bij neer en ging slapen.Haar zusje wilde wel iets meer vertier en bleek ook een beetje wagenziek.
De terugreis ging heel vlot en binnen anderhalf uur waren we thuis.Pas toen alle spullen al binnen stonden en ik aan Neeltje op de achterbank vroeg of ze mee kwam werd ze wakker.

Er zaten 2 katten op mij te wachten. Op "ons" hadden ze duidelijk niet gerekend. Dikke staarten en een hoop gebrom. Op de foto zie je Bram in zijn vechthouding. hij doet verder niks;'t is puur uiterlijk vertoon.Noor vindt die zak mer voer(14
kg.) veel interssanter.Ze ligt al de hele avond in katzwijn voor de bench van Neeltje omdat daar een bakje met brokjes staat waar Neeltje even geeg zin in had en helaas voor Noor: ruim 4 kilo kat past niet door de tralies !

Neeltje leek van dit alles nauwelijks iets te merken en ging op onderzoek uit. Op onderzoek naar een schoot om op te liggen !
Zo maakte ze kennis met Paul;later met de jongens toen die uit school kwamen en nog later ook met Anneloes. Iedereen kreeg een lik en een kwispel !
Tijdens ons eten lag ze onder de tafel tussen de schoenen van Paul te slapen !
Want ze slaapt veel,droomt heel veel en zit graag op schoot. Tijdens dit blog maken ook.Af en toe even kluiven aan de tafel of het toetsenbord.
Buiten loopt ze voor pupbegrippen vlot mee maar dat kan ook de kou zijn ?!
Benieuwd hoe ze Den Haag bij nacht gaat vinden.
5xteun vindt haar GEWELDIG!!
morgen meer !






1 opmerking:

  1. Wat een scheetje! Lijkt sprekend op Paul.
    Grapje (dat van Paul). Veel opvoedplezier en Neeltje heeft vast en zeker een god tehuis gevonden.

    Groetjes AdsmL

    BeantwoordenVerwijderen