donderdag 7 januari 2010

koud !






Neeltje heeft besloten dat het leuk is bij ons.Als ze wakker is gaat ze vrolijk springend door het huis en neemt alles mee in haar bek wat ze tegen komt.

Vanmorgen de eerste "les" gehad van Ingrid van de Stichting hulphond. Doel van de les : hoe heet ik en ga ik daar naar luisteren.We zullen niet gelijk zeggen dat Neeltje hoogbegaafd is maar ze leert wel snel.(waarschijnlijk dus ook dingen die niet zo handig zijn). Ze heeft vanmiddag op schoot bij Maarten gekeken naar het maken van zijn huiswerk;wilde gaan slapen op de schooltas van Pepijn en heeft van de fiets van Anneleos even gekeken of de spaken wel goed vast zaten.
Waar de katten direct vluchten als ze denken dat de stofzuiger tevoorschijn komt;denkt Neeltje dat de stofzuiger haar beste vriend is.Aan een kat is niet uit te leggen dat je ruim 4 kilo "bont" niet zomaar opzuigt;aan Neeltje is niet uit te leggen dat je resultaat van zuigen niet beter gaat worden als er allemaal gaatjes in de slang zitten.
Ook een nieuw slaapplekje "gevonden" vandaag : de mand van Bram. Aangezien Bram nog steeds op volle oorlogssterkte is komt hij er niet aan toe om in zijn mand te liggen.Hij heeft stelling genomen op de trap en wacht in "zijn loopgraaf" af op de aanval van de tegenpartij. Deze tegenpartij heeft geen interesse en kraakt gewoon de slaapplek van de soldaat op de trap !
Ze vindt de mand wel wat aan de kleine kant maar wil niet moeilijk doen en legt zich daar letterlijk bij neer!

Tot slot kwam ze er vandaag achter dat het buiten niet alleen leuk is maar ook erg koud.Op de stoep lopen in de kou is niet leuk en dan ga je lekker zitten op die koude stoep.Beetje zielig kijken en hopen dat de baas dat ziet en er naar gaat handelen.
Kou op de stoep is veel erger dan kou in de tuin;want daar mag je rennen! Een soort pretpark voor een pup ? Scheuren door de struiken;glijden over het gras en alles oprapen waar de baasje te lui voor waren !




1 opmerking:

  1. Wat een geinig hondje.
    Hij heeft wat van onze Goofy toen die jong was.
    How moet je daar nu boos op worden?
    Moeilijk!
    Genieten dus, maar wel consequent blijven.
    Roland.

    BeantwoordenVerwijderen