dinsdag 26 januari 2010

na gedane arbeid.........







Na het feest van de baas was het tijd om de slingers en ballonnen weer op te ruimen.Neeltje is een dankbare hulp,ze jaagt de ballonnen al blaffend op (net zo succesvol als bij de katten) en hapt er net zo lang in tot ze "pang" zeggen en eet ze dan het liefst ook nog op. Dat vinden wij dan weer niet goed want ze was donderdag ook al extra bij de dierenarts geweest omdat ze blaasontsteking bleek te hebben.Nu heeft ze een pillenkuurtje en krijgt ze 2x per dag een halve pil in een schep smeerkaas. Ze vindt het DE delicatesse !! En dat zegt heel wat want ze is niet kieskeurig als het om eten gaat. Vandaag had Noortje een duif gevangen (altijd leuk thuis komen als er in de keuken veertjes liggen en je niet weet waar de rest is);ik zal u de details besparen maar ook de tuin lag vol met veertjes (en de rest) Neel vond ze heerlijk ! Nu heeft ze dus een tuinverbod want al die kleine donsveertjes laten zich niet zomaar opvegen en ik weet niet of veren nou erg gezond zijn.Er drentelen nu dus een hond en een kat door de keuken op zoek naar de buit (kat) en de veren er van (hond).
Verder de afgelopen dagen mee geweest naar de bibliotheek. Anneloes had enthousiast aan de dames van de bieb verteld over de hond dus die wilde graag kennismaken. Omdat het net te ver lopen is voor de hond namen we de wandelwagen mee. Neeltje vind het prima en andere mensen ontmoeten die je leuk vinden is helemaal geweldig !
Eerder die dag waren we even naar het strand geweest. Paul was nog vrij en de zon scheen dus even het lege strand van de vrijdagmiddag opgezocht. We kwamen alleen de hondenopvang tegen; 2 dames met 14 honden ! Gelukkig vonden ze het niet alle 14 de moeite waard om de pup te besnuffelen.
Zondag mocht ze mee naar de hockeywedstrijd van Maarten. Ze ging er rustig bij liggen om aan de schroeven van de tribune te knagen. Toen Maarten uit het veld moest met een blessure kon Neeltje hem heel goed troosten. Feeling ?
Komend weekend gaat Pepijn weer een cross hardlopen in het bos. Dat wordt een beproeving voor Neeltje (en ons) want een (malse) hardloper vindt ze helemaal geweldig !
Ze wordt ondertussen zo groot dat de bank geen onneembare vesting meer is.Beetje springen en ze zit er op. Omdat dat helaas niet de bedoeling is gaat ze maar op het kussen liggen dat voor de bank ligt.Omdat ze nogal "druk" droomt ligt ze er zo naast en speelt de rol van schone slaapster erg goed ! ( altijd handig vanwege die toneelschool later !)



Geen opmerkingen:

Een reactie posten